Wc Deur Verjaardagskalender Poster

Wc Deur Verjaardagskalender Poster

Pismo odręczne szałwia Egoizm poster verjaardagskalender maken
Pismo odręczne szałwia Egoizm poster verjaardagskalender maken from narzedzia.gda.pl
narzedzia.gda.pl

Ik ben altijd op zoek naar leuke en creatieve manieren om mijn huis te decoreren. Onlangs ontdekte ik de trend van het gebruik van een wc-deur verjaardagskalender poster. Dit is een geweldige manier om bij te houden wanneer de verjaardagen van je familie en vrienden zijn, terwijl je tegelijkertijd je toilet versiert. In dit artikel zal ik je stap voor stap laten zien hoe je je eigen wc-deur verjaardagskalender poster kunt maken.

Stap voor stap handleiding voor een wc-deur verjaardagskalender poster

Benodigdheden:

 • Een A3-formaat poster
 • Een kalender met alle verjaardagen
 • Post-its of kleine stickers
 • Een marker of pen
 • Plakband of lijm

Stappen:

 1. Kies een ontwerp voor je verjaardagskalender poster. Je kunt ervoor kiezen om een ​​kant-en-klare poster te kopen of er zelf een te ontwerpen. Als je ervoor kiest om er zelf een te maken, kun je gebruik maken van verschillende kleuren en lettertypen om het persoonlijk te maken.
 2. Print de kalender met alle verjaardagen uit. Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt op de poster om de verjaardagen toe te voegen.
 3. Plak de kalender op de poster. Gebruik plakband of lijm om de kalender stevig op zijn plaats te houden.
 4. Markeer de verjaardagen op de poster. Gebruik een marker of pen om de verjaardagen op de juiste datum te markeren.
 5. Gebruik post-its of kleine stickers om de namen van de mensen te noteren die op die dag jarig zijn. Dit maakt het gemakkelijk om de namen te veranderen als dat nodig is.
 6. Bevestig de post-its of stickers op de poster, naast de juiste datum.
 7. Hang de verjaardagskalender poster op de wc-deur. Gebruik plakband of lijm om de poster stevig op zijn plaats te houden.

Top 10 tips en ideeën voor een wc-deur verjaardagskalender poster

1. Gebruik verschillende kleuren voor elke maand om het visueel aantrekkelijker te maken. 2. Voeg foto’s toe van de mensen die jarig zijn op de poster. 3. Maak een thema voor elke maand en versier de poster dienovereenkomstig. 4. Voeg citaten of inspirerende woorden toe aan de poster. 5. Gebruik magneten in plaats van plakband of lijm om de poster op te hangen. 6. Maak een extra vakje op de poster voor speciale gelegenheden, zoals jubilea. 7. Verander de kleuren van de post-its of stickers om het gemakkelijk te maken om de verjaardagen van verschillende mensen te onderscheiden. 8. Hang kleine zakjes aan de poster waarin je kleine cadeautjes kunt stoppen voor de jarigen. 9. Maak gebruik van handlettering om de namen en datums op de poster te schrijven. 10. Voeg een kleine spiegel toe aan de poster zodat mensen hun make-up kunnen bijwerken of hun haar kunnen doen terwijl ze op het toilet zitten.

Voors en tegens van een wc-deur verjaardagskalender poster

Voordelen:

 • Het is een leuke en creatieve manier om je toilet te versieren.
 • Je hebt altijd een overzicht van alle verjaardagen.
 • Het is gemakkelijk om namen en datums te wijzigen met post-its of stickers.
 • Je kunt het ontwerp aanpassen aan je eigen smaak en stijl.
 • Het is een geweldig gespreksonderwerp voor gasten.

Nadelen:

 • Als je meerdere mensen in je huishouden hebt, kan de poster snel vol raken.
 • Het kan moeilijk zijn om de namen en datums leesbaar en overzichtelijk te houden.
 • Je moet de verjaardagen handmatig bijwerken als er nieuwe mensen in je leven komen.

Mijn persoonlijke mening over een wc-deur verjaardagskalender poster

Ik ben dol op mijn wc-deur verjaardagskalender poster. Het is niet alleen een handige manier om alle verjaardagen bij te houden, maar het ziet er ook nog eens leuk uit. Ik heb ervoor gekozen om foto’s toe te voegen van de mensen die jarig zijn en ik krijg altijd positieve reacties van gasten. Het is een geweldige manier om een ​​persoonlijk tintje aan mijn toilet toe te voegen en tegelijkertijd georganiseerd te blijven. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een leuke en praktische manier om de verjaardagen van hun dierbaren bij te houden.

Vraag en antwoord

V: Kan ik de verjaardagskalender poster ook in een andere kamer hangen?

A: Ja, natuurlijk! Je kunt de verjaardagskalender poster in elke kamer ophangen die je wilt. Het is een geweldige manier om bij te houden wanneer de verjaardagen van je familie en vrienden zijn, ongeacht waar je je bevindt.

V: Moet ik een kant-en-klare poster kopen of kan ik er zelf een maken?

A: Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur. Als je handig bent met ontwerpen, kun je ervoor kiezen om er zelf een te maken. Anders kun je altijd een kant-en-klare poster kopen die bij je smaak past.

Veelgestelde vragen

V: Kan ik de verjaardagen bijwerken zonder de hele poster te vervangen?

A: Ja, dat kan. Je kunt post-its of kleine stickers gebruiken om de namen en datums te wijzigen zonder de hele poster te vervangen.

V: Hoe vaak moet ik de verjaardagen bijwerken?

A: Dat hangt af van hoe vaak er veranderingen zijn in je sociale kringen. Je moet de verjaardagen bijwerken wanneer er nieuwe mensen in je leven komen of wanneer mensen uit je leven verdwijnen.

Met deze DIY wc-deur verjaardagskalender poster kun je je toilet versieren en tegelijkertijd al je verjaardagen bijhouden. Het is een leuke en praktische manier om georganiseerd te blijven en een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen. Probeer het zelf en geniet van het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *