Homeij Oisterwijk

Welkom bij Homeij Business Gifts

Over Homeij Business Gifts

Homeij Business Gifts levert voor elke denkbare gelegenheid business gifts die zich kenmerken door een uitstekende kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid. Direct uit voorraad leveren wij u een breed assortiment aan cadeaus van exclusieve topmerken die kunnen dienen als motivatie voor uw medewerkers en waardering voor relaties en prospects. Tevens perfect te voorzien van een logo of bedrijfsnaam.
Homeij Business Gifts is een business unit van Homeij Oisterwijk B.V.

Historie Homeij Oisterwijk B.V.

Vanaf de oprichting in 1970 door Henk Hovius en Anneke Hovius-Meijer - de naam Homeij is samengesteld uit beide achternamen - heeft Homeij zich gespecialiseerd in messen en scharen. Nu inmiddels is Homeij uitgegroeid tot een prominente importeur van staalwaren en instrumenten met circa 35 medewerkers. Homeij is gevestigd in Oisterwijk - de Parel van Brabant - en is onderverdeeld in 3 business units die ieder hun eigen afzetmarkten bedienen: Out of Home, In Home en Business Gifts.

Sterke merken

Als exclusieve importeur van internationale topmerken heeft Homeij een uitzonderlijk assortiment relatiegeschenken van topkwaliteit samengesteld. Specifiek voor de promotionele branche richten wij ons op deze 14 hoogwaardige A-merken: Victorinox Zwitserland, Diamant Sabatier, Silva Sweden, Troika Duitsland, Homeij, Maglite, Opinel, Chef’sChoice, CRKT, Bisbell, Profboard, Totally Bamboo, Maxell en L’Objet & Le Vin. Deze merken staan garant voor kwaliteit en functionaliteit en zijn dus uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Catalogus Homeij Business Gifts

Graag presenteren wij u onze catalogus met een greep uit het Business Gifts assortiment. Wilt u deze catalogus graag per post ontvangen? Of wilt u graag persoonlijk advies bij uw keuze voor het juiste relatiegeschenk? Bel of e-mail ons dan gerust, we zitten voor u klaar!